ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’İN 19 MAYIS BAYRAMI MESAJI
Haber
18 Mayıs 2021 - Salı 22:48
 
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’İN 19 MAYIS BAYRAMI MESAJI
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJI
ISPARTA Haberi
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’İN 19 MAYIS  BAYRAMI MESAJI

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJI


Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının bu yıl 102. yıldönümünü kutlamanın milletçe haklı gururunu yaşıyoruz.
19 Mayıs, aziz milletimizin esareti kabul etmeyeceğini, hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, zulme ve zalime boyun eğmeyeceğini, hiçbir şartta himaye altına girmeyeceğini, özgür iradesine her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiği gündür.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yakılan kurtuluş ateşi ile bir milletin var olma mücadelesi başlatılmış ve bağımsızlığa giden yolda adeta Türk milletinin kaderi çizilmiştir.
Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması ülkemizin geleceği olan gençlerimizle bütünleşmemiz ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmamızı da sağlamaktadır.
Sevgili gençler;
Sizden beklentimiz kahraman ecdadımızdan emanet aldığımız vatan ve bayrak sevgisine, özgürlük aşkına sahip çıkmanız; bu yüce değerleri gelecek nesillere aktarmanızdır.
Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan sizler, ülkemizin kalkınmasına katkı verecek, Cumhuriyetimizi geleceğe taşıyacak en önemli hazinelerimizsiniz.
Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahramanları rahmetle yâd ediyor, gençlerimizi, Ispartalı hemşehrilerimi ve tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: ISPARTA, BELEDİYE, BAŞKANI, BAŞDEĞİRMEN’İN, 19, MAYIS, , BAYRAMI, MESAJI,
Yorumlar
Haber Yazılımı