BAŞDEĞİRMEN’DEN 10 KASIM MESAJI
Haber
09 Kasım 2022 - Çarşamba 21:39
 
BAŞDEĞİRMEN’DEN 10 KASIM MESAJI
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN VEFATININ 84.YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE YAYIMLADIĞI MESAJI
ISPARTA Haberi
BAŞDEĞİRMEN’DEN 10 KASIM MESAJI

 

BAŞDEĞİRMEN’DEN 10 KASIM MESAJI

 

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN VEFATININ 84.YILDÖNÜMÜ

NEDENİYLE YAYIMLADIĞI MESAJI

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 84. sene-i devriyesinde rahmetle yad ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır.

Başkomutan olarak elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile tarihe saygın bir lider olarak ismini yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünyanın takdirini kazanmış istisna şahsiyetlerden biri olmuştur.

Düşmanlara karşı memleketin bütün güçlerini birleştirmeyi başaran, kırılmış cesaretleri güçlendirerek, bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün gösterdiği istikamet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz.

Atatürk, ‘Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyerek yolumuzu ve yönümüzü çizmiştir.

Atatürk’ü anmak demek onun güçlüklerle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak için her zaman bilinçli olmak, içerde ve dışarıda ülkemizin bağımsızlığını tehdit eden unsurlara fırsat vermemektir.

Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu düşüncelerle, vefatının 84. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: BAŞDEĞİRMEN’DEN, 10, KASIM, MESAJI,
Yorumlar
Haber Yazılımı