MHP İl Başkanı SÖNMEZ Eğirdir'de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi 00
Haber
16 Eylül 2021 - Perşembe 03:49
 
MHP İl Başkanı SÖNMEZ Eğirdir'de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri SÖNMEZ Eğirdir'de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi
EĞİRDİR Haberi
MHP İl Başkanı SÖNMEZ Eğirdir'de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

     Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri SÖNMEZ Eğirdir'de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

 


      Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez; Milliyetçi Hareket Partisi İl Divan ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın koordinasyon birimi ve sosyal yardımlaşma yetkilisi Cennet Kaynak Toker, Egirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Eğirdir Kadın koordinasyon birimi ve sosyal yardımlaşma yetkilisi Gamze Yörük,  Sarıidris Kasabası Belediye Başkanı Ramazan Pala ve Eğirdir Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilat Üyeleri ile  Eğirdir'de  bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

      Sönmez,Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir programında  

Eğirdir İlçe Kaymakamı Adem Çelik Beyi ziyaret
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Beyi ziyaret
Eko-Bir Müdürü Süleyman Can Beyi ziyaret 
Eğirdir Emniyet Müdürlüğünü ziyaret
Cumhur İttifakı Paydaşımız Eğirdir Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay Bey ve İlçe Teşkilatını ziyaret
Eğirdir Esnaf Ziyaretleri
Ziyaretlerde Genel ve Yerel Siyasi Gündem Maddeleri, Cumhur İttifakının Önemi, Eğirdir Sorunları, Esnaflarımızın Sorunları ve Talepleri konuşuldu. 

 


     SÖNMEZ'DEN EĞİRDİR BELEDİYESİNE ZİYARET

     Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez beraberinde İl ve İlçe Yönetimi, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ile beraber Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'e nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

      Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez yaptığı açıklamada ; ‘Bugün ilçe ziyaretimizde İl Teşkilatımız ve Eğirdir İlçe Teşkilatı olarak Eğirdir’deki ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sayın Veli Başkanıma da misafirperverliğinden bu sıcak karşılamasından dolayı da teşekkür ediyoruz. Tabi bizler Belediyenin hangi partide olduğu bizler için çok önemli değildir fakat Eğirdir Belediyesinin ve Veli Başkanımın da  Cumhur İttifakının bir ortak paydası olan bir Belediye Başkanı olarakta burada olmaktan biz mutlu olduk. Sayın Başkanımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’te Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve beraberindeki heyete nazik ziyaret ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti. 

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı