Oto ve Motosiklet Hırsızları Suç Üstü Yakalandı 00
Haber
28 Ekim 2022 - Cuma 22:29
 
Oto ve Motosiklet Hırsızları Suç Üstü Yakalandı
Oto ve Motosiklet Hırsızları Suç Üstü Yakalandı
ASAYİŞ Haberi
Oto ve Motosiklet Hırsızları  Suç Üstü Yakalandı


İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BÜLTENİ

          
      2022 Ekim ayı içerisinde İlimiz Zafer ve Bahçelievler Mahallelerinde meydana gelen “Otodan Hırsızlık - İkametten Hırsızlık - Motosiklet Hırsızlığı ve Mala Zarar Verme” türünden toplam dokuz ayrı olayın faillerinin tespiti ve yakalanması kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalarda; 22 farklı KGYS, iş yeri ve ikamete ait 186 saatlik kamera görüntüleri incelenmiş ve şüpheli şahısların H.H.E. ve H.H.M. olduğu tespit edilmiştir.
      19.10.2022 günü şüpheli şahıslar çalıntı bisikleti satmaya çalıştıkları esnada suçüstü yakalanmış, şüpheli şahıslardan ele geçirilen 1 bisiklet, 2 motosiklet, 5 oto teybi, 1 el radyosu, 5 ses sistemi hoparlör, 1 araç içi vantilatör, 1 akü takviye kablosu, 3 flaş bellek, 1 pense ve 1 atkı bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir.
      9 farklı olayın failleri olduğu anlaşılan H.H.E. (19) ve H.H.M. (17) 20 Ekim 2022 günü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır.
     İlimizde hırsızlık olaylarının şüphelilerine yönelik yürütülen çalışmalarda 2022 yılı içerisinde toplam 125 şahıs adli süreçler sonrası tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 
Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz.   
Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz.


ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı