YALVAÇ ANLATAN MEYDANINDA POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİ 00
Haber
09 Nisan 2021 - Cuma 22:32
 
YALVAÇ ANLATAN MEYDANINDA POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİ
YALVAÇ ANLATAN MEYDANINDA POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİ
YALVAÇ Haberi
 YALVAÇ ANLATAN MEYDANINDA POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİ

YALVAÇ ANLATAN MEYDANINDA POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİ


 Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176. Yıldönümü ilçemiz Yalvaç Anlatan Meydanında düzenlenen çelenk sunma töreniyle kutlandı.

 Covid  19 salgını tedbirleri kapsamında  çelenk sunma törenine Yalvaç Kaymakam Vekili ve Isparta Vali Yardımcısı Haluk ŞİMŞEK, Yalvaç İlçe Emniyet Müdür Vekili D. Ali SARIBAŞ, Belediye Başkanı Av. Halil Hilmi TÜTÜNCÜ ve kurum amirleri ile Yalvaç Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Polis Memurları katıldı.

ilçe protokolünün katıldığı kutlama töreninde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdür Vekili D. Ali SARIBAŞ

 Türk Polis Teşkilatının başarılı bir şekilde 176 yıldır çalıştığını belirterek “Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişini sağlaması kadar milli birlik ve beraberliğimizin de vazgeçilmez bir unsur olan Polis Teşkilatımız köklü kurumlarımız arasında yer almaktadır. Denetime açık, şeffaf ve hesap verilebilirlik gibi çağımızın gerektirdiği özelliklere sahip olan ve sürekli kendini yenileyen, yasalardan aldığı güçle görevini yapan teşkilatımız temel hak ve özgürlüklerin korunmasına hizmet eden güvenlik duygusunu tesiseden çok ciddi bir görevin uygulayıcısıdır. Hukuk devletinde Polis, adalete dayalı bir kuvvettir. Suçla mücadeleyi etkin kılmanın ve güvenli bir ortamı sağlamanın yolu, güvenlik hizmetlerinde toplumun katılımını sağlamak ve desteğini almaktan geçmektedir. Bugün Yalvaç, en güvenli ilçelerden bir tanesidir. Burada huzur ve güven ortamının oluşmasında en büyük pay, şüphesiz ki Yalvaç halkınındır. Halktan aldığımız bu destekle huzur ve güven ortamını sürdürmeye devam edeceğiz. Bu destekten dolayı Yalvaç halkına şükranlarımı sunuyorum Polisimiz Ata’sının izinde, Yalvaç halkının hizmetindedir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 176. yılını kutluyorum” açıklamalarında bulundu.

 Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Haluk ŞİMŞEK,in “Huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçlularla mücadele etmek uğruna gerektiğinde canlarını feda etmekten kaçınmayan, görevlerini büyük bir başarı ve özveriyle yerine getiren Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yılını kutluyor, bu uğurda can veren aziz ve kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza başarılar diliyorum” mesajı okundu.


Polis Haftası etkinlikleri kapsamında  Emniyet Müdür Vekili D. Ali SARIBAŞ ve Emniyet mensupları; Yalvaç Kaymakamlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Belediye gibi resmi kurumları, şehit ve gazi Emniyet mensuplarının ailelerini de ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümünde maneviyat yüklü etkinlik programları gerçekleştirildi.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı