Yalvaç'da "Cezaevine Kitap Bağışı" Kampanyası Başladı.
Haber
31 Mayıs 2021 - Pazartesi 21:47
 
Yalvaç'da "Cezaevine Kitap Bağışı" Kampanyası Başladı.
BİR KİTAP BİR UMUT KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI
YALVAÇ Haberi
 Yalvaç'da

 

   Yalvaç'da "Cezaevine Kitap Bağışı" Kampanyası Başladı.


     Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, ceza infaz kurumu kütüphaneleri için düzenlenen kitap bağış kampanyası Yalvaç'da da başlatıldı. 

     

      BİR KİTAP BİR UMUT KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

 

     Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında 29 Mart 2021 tarihinde imzalanan Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolüne göre Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit GÜL tarafından 31.05.2021 Pazartesi saat 11.00'de başlatılan ceza infaz kurumu kütüphaneleri için düzenlenen kitap bağış kampanyası, eş zamanlı olarak Yalvaç Adliye  Binası bahçesinde ve Yalvaç Anlatan meydanında kurulan standlarla Yalvaç'da da başlatıldı.
 

      Yalvaç Adliye  Binası bahçesinde saat 11:00 de  başlayan   törene Yalvaç Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Haluk ŞİMŞEK,Belediye Başkanı Hilmi TÜTÜNCÜ  Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit DURGUT, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet KÖSE, Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü İbrahim KARACA, Emniyet Müdür Vekili D.Ali SARIBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KOCAGÖNCÜ ile protokol üyeleri ve adliye çalışanları katıldı.
      Törende Konuşmaların ardından protokol üyeleri başlatılan kampanyaya kitap bağışında bulunuldu.

      Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için düzenlenen kitap bağışına Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'de "Kitap bağışımızı yaptık. Tüm kütüphanelerimizin daha da zenginleşmesi ve okuma alışkanlığının millet olarak daha iyi yerlere gelmesi dileğiyle. Büyük düşünce insanı Cemil Meriç'in “Kitap bir limandı benim için. Kitaplara sığındım" dediği gibi Allah sığınacak limanlarımızın sayısını artırsın inşallah."açıklamasında bulunarak kitap bağışında bulundu.

 

     Kitap bağış kampanyasının Yalvaç Adliye  Binası bahçesi ve Yalvaç Anlatan meydanında kurulan standlarla 16 Haziran Çarşamba gününe kadar devam edeceği bildirildi.

 

 

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: , Yalvaç'da, "Cezaevine, Kitap, Bağışı", Kampanyası, Başladı.,
Yorumlar
Haber Yazılımı