Reklamı Geç
HABER DETAY
Bayramda şehit aileleri unutulmadı.
Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı ŞİMŞEK’den Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti
13 Mayıs 2021 - Perşembe 23:21
YALVAÇ

     Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı ŞİMŞEK’den Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

 

     Tam kapanma tedbirleri altında geçirdiğimiz Ramazan Bayramı'nın ilk gününde,
beraberindeki heyet ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Yalvaç Kaymakam Vekili Isparta Vali Yardımcısı Haluk ŞİMŞEK, şehit alelerini de unutmadı.


      Bayramın ilk günü Yalvaç Kaymakam Vekili Isparta Vali Yardımcısı Haluk ŞİMŞEK,İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa YILDIRIM  ve Yalvaç  Sosyal Hizmetler Müdürü Ümit BURÇAKBAŞ
Yalvaç Belediye Başkanı Sayın Halil Hilmi TÜTÜNCÜ ve eşi ile Huzurevini inşa edip Bakanlığın kullanımına tahsis eden Hayırsever İş İnsanı Sayın Mustafa BÜYÜKKUTLU ve eşlerinin katılımı ile gerçekleşen bayramlaşma programında Yalvaç Hasan-Emine BÜYÜKKUTLU Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret edip bayramlarını kutlayarak huzurevi sakinlerinin gönüllerini aldılar. 


     Bayramda şehit aileleri unutulmadı.

      Ramazan tedbirleri kapsamında Yalvaç Hasan-Emine BÜYÜKKUTLU Huzurevi programı akabinde Yalvaç Kaymakam Vekili Isparta Vali Yardımcısı Haluk ŞİMŞEK beraberindeki heyet ile İlçe Merkezi ve Köylerimizde yaşayan Şehit Ailelerini ziyaret etti. şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı ŞİMŞEK Ramazan Bayramı'nda yalnız olmadıklarını, her zaman devletimizin yanlarında olduğunu belirterek bayramlarını kutladı.

 

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.