Reklamı Geç
HABER DETAY
Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Isparta'ya geldi
Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU Yatırmları İnceledi
20 Haziran 2021 - Pazar 20:16
ISPARTA

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU YATIRIMLARI İNCELEDİ


     Bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Isparta’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilk olarak Isparta Valiliği’ni ziyaret etti.

     TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç,  Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in de  eşlik ettiği ziyarette Vali Ömer Seymenoğlu Bakan Karaismailoğlu’na Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Isparta’da  devam eden yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

      Valilik ziyaretinin ardından Isparta Belediye’sini ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Isparta merkezinde esnaf ziyaretinde de bulunarak esnaf ve çalışanlarla sohbet etti, bol kazançlar diledi. 

     Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Isparta-Burdur Dostluk Yolu şantiyesinde incelemelerde bulunarak yolun son durumu ile ilgili  ilgililerden brifing aldı.

     Burada açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu  yapımı devam eden yol ile iki il arasındaki mesafenin 14 kilometreye düşeceğini belirtti. 

     Bakan Karaismailoğlu “Isparta-Burdur Dostluk Yolu, iki güzide şehrimiz arasındaki 21 kilometrelik mesafeyi 14 kilometreye indirecek. Projemizde, askeriye trompet tipinde köprülü kavşak ve 236 m uzunluğunda 1 adet viyadük ile birlikte yolumuz bölünmüş yol standardında olacak. Bu yıl tamamlayacağımız Isparta-Burdur Dostluk Yolu’muzun hizmete girmesiyle birlikte sağlanacak tasarruf;  zamandan yıllık 17 milyon lira, akaryakıttan da 8,6 milyon lira olmak üzere, toplamda 25 milyon 704 bin lira olacak” dedi.

 

 

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0