Reklamı Geç
HABER DETAY
Yalvaç'ta Yağcı ve ekibi yeniden seçildi.
YALVAÇ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda mevcut Başkan Sürmeli Yağcı ve ekibi yeniden seçildi.
30 Haziran 2021 - Çarşamba 23:10
YALVAÇ

YALVAÇ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda mevcut Başkan Sürmeli Yağcı ve ekibi yeniden seçildi.

Yalvaç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulu dün yapıldı.Kültür Merkezi düğün salonunda saat 11.00 de başlayan  genel kurula Yalvaç Kaymakam vekili Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Ticaret İl Müdürlüğü ile  kooperatif üyeleri katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sürmeli Yağcı'nın genel kurulun açılış konuşmasının ardından,  Divan başkanlığını Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural'ın yaptığı genel kurulda yönetim ve denetim faaliyetleri ayrı ayrı okunarak üyeler tarafından kabul edildi. Genel kurulda tek aday olması dolayısıyla, Mevcut Başkan Sürmeli Yağcı ve ekibi 3 yıllığına yeniden göreve seçildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sürmeli Yağcı,sosyal medyadan yaptığı açıklamada "BU GÜN GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞUMUZ YALVAÇ ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ GENEL KURULUMUZA KATILARAK BİZLERİ ONURLANDIRAN YALVAÇ KAYMAKAMIMIZ SAYIN HALUK ŞİMŞEĞE, BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN HALİL HİLMİ TÜTÜNCÜ YE , BÖLGE BİRLİK BAŞKANIMIZ SAYIN AHMET TURAL A ,İL SANAYİ MÜDÜRÜMÜZ VE YARDIMCISINA , KOMŞU İL VE İLÇELERDEN GELEN KOOPERATİF BAŞKANLARIMIZA , HALK BANKASI MÜDÜRÜMÜZE ,ODA BAŞKANLARIMIZA  , DEĞERLİ KOOPERATİF ORTAKLARIMIZA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADIKLARI  İÇİN HER DAİM YANIMIZDA OLDUKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR  EDER SAYGILARIMI SUNARIM." dedi.

 

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.