Reklamı Geç
HABER DETAY
BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
14 Temmuz 2021 - Çarşamba 18:50
YALVAÇ

    Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

 

     Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ  15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesajı yayınladı.Başkan TÜTÜNCÜ mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

      "15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimizin kazandığı zaferin beşinci yılında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününüzü kutluyor ve aziz milletimizin bir daha böyle alçak kalkışmalarla karşı karşıya kalmamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ancak olur da su uyur düşman uyumazsa, böylesi alçak bir kalkışmaya teşebbüs edenler karşısında Türk Milleti yine aynı kutlu direnişi gösterecek ve bu kez bedelini çok daha ağır bir şekilde ödetecektir. Zira 15 Temmuz Gazi meclisin bir kez daha Gazi olduğu günün adıdır. 

     Gazilerin gazi olması Türk Milleti’nin nasıl iflah olmaz bir ruhla gaza aşkı içerinde olduğunun da bir göstergesidir. Hem de bu kutsal vazife 15 Temmuz’a has da değildir. Kolu bacağı koptuğu halde tekrar tekrar cepheye koşmaya gayretlenmiş kahramanların destanlarıyla büyüyen bir milleti tanklarla korkutmak bu milletin yüzünde sadece bir tebessüme yol açacaktır.

     O gün Tank paletlerinin önüne yatan, helikopter mermilerine sinesini açan Türk Milleti, Milli iradenin kendisi olduğunu ve halkın üstünde bir güç olamayacağını dosta düşmana göstermiştir. Aziz Milletimizin o gün Türk Demokrasi tarihine attığı imza unutulmayacak ve 15 Temmuz ruhu her daim yaşayacaktır. Yıllardır içerde ve dışarda her türlü belayla mücadele eden Türk Milleti, menşei ne olursa olsun her türlü oyunu bozmaya ve iradesine sahip çıkmaya devam edecektir.

     Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz’da devletimiz ve demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişimi karşısında, Milli İrademize sahip çıkıp hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, gazilerimizi minnet duygularımla selamlıyorum. Av. Halil Hilmi TÜTÜNCÜ "

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.