Reklamı Geç
HABER DETAY
Yalvaç Belediyesi'nden Çandır'a Destek
Yalvaç Belediyesi'nden Çandır'a Destek
03 Ağustos 2021 - Salı 01:16
YALVAÇ

 

 


Yalvaç Belediyesi'nden Çandır'a Destek 

 

Sütçüler ilçesine bağlı Çandır köyü sınırlarında yer alan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı yakınlarında çıkan orman yangını  yasa boğarken daha fazla tahribatın yaşanmaması için kamu kurumların ve ekiplerin mücadelesi  havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

 

Yalvaç Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden de araç ve itfaiye erleri devam eden yangına müdahale için bölgeye gönderildiği belirtti.

 

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ yaptığı açıklamada

"Son bir haftadır yurdumuzun dört bir yanından yangın haberleri geliyor. İlk olarak Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan yangının ardından onlarca bölgeden daha yangın haberleri aldık. Cennet vatan yandı bizlerde yandık. Hala yangınların kontrol altına alınamadığı bölgeler bulunurken bir yangın haberi de Sütçülerden geldi. Tüm Orman ve İtfaiye teşkilatlarımız canı pahasına yangınlara müdahale ederken binlerce gönüllü vatandaşımızda söndürme çalışmalarına destek vermek için bölgeye koşuyor. Canla başla yangınla mücadele eden ekiplerimizin ve yangın söndürme çalışmalarına katılan herkesin Cenab-ı Allah yar ve yardımcısı olsun." dedi

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.