Reklamı Geç
HABER DETAY
Yalvaç Belediyesi AĞUSTOS Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.
Yalvaç Belediyesi AĞUSTOS Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.
07 Ağustos 2021 - Cumartesi 20:43
YALVAÇ

Yalvaç Belediyesi AĞUSTOS Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.


   Yalvaç Belediye Meclisinin 2021 dönemine ait 03.08.2021 Salı günü saat 19:00’da Belediye Meclis Salonunda yapmış olduğu AĞUSTOS  ayı olağan toplantıda müzakere edilerek karara bağlanan hususlara dair kararlar.


1.Madde: Belediye Meclisinin 06.07.2021 tarihli ve 09.07.2021 ayı toplantı tutanakları ile kararlarının okunması ve oylanması.
KARAR: 2021 yılı Temmuz ayında alınan meclis kararları ve tutanakları okunarak kabulüne mevcudun oy birliği ile karar verildi.

2.Madde: Revizyon İmar Planına yapılan itirazın görüşülmesi.
KARAR: 1/5000 Revizyon Nazım İmar Planı, 1/1000 Revizyon Uygulama İmar Planı ve Plan Açıklama raporuna yapılan itirazın imar komisyonuna sevkine, imar komisyonuna I.Birleşim I.Oturum toplantısı bitiminden sonra toplanmak üzere süre verilmesine, imar komisyonu toplantısı bitiminde karara bağlanmak üzere Ağustos ayı Meclis toplantısının II.Oturumun yapılmasına mevcudun oy birliği ile karar verildi.

3.Madde: Yazılım sistemi değişikliğinden  kaynaklanan içmesuyu tahsilattan düşümü yapılamayan abonelerin AÇMA/ KAPAMA ücretlerinin tahakkukundan bir defaya mahsus olmak üzere vazgeçilmesi görüşülmesi.
KARAR: Belediyemiz birimleri tarafından kullanmakta olduğumuz SAMPAŞ A.Ş. ye ait yazılım sisteminden TERACİTY YAZILIM A.Ş. ye (ON-LINE) geçiş süreci olan 05.07.2021 tarihinden itibaren kullanılmaya başlayan yeni yazılım sistemi üzerinden 2021/3. Dönem içme suyu offlıne banka tahsilatları desen farklılığından dolayı yeni yazılım programına yüklenememiş olup, daha önce kullandığımız eski yazılım üzerinden tahsilat işlemleri bankalar tarafından gerçekleştirilmediğinden, eski yazılım sistemine tekrar geri yükleme aşamasında sehven aktarımı yapılamayan abonelerin tahsilattan düşümü yapılamayan abonelerin açıklanan nedenden dolayı AÇMA / KAPAMA ücretine muhatap olmamaları, bu şekilde olan / olması muhtemel abonelerden AÇMA/ KAPAMA ücretlerinin tahakkukundan bir defaya mahsus olmak üzere vazgeçilmesine kabulüne mevcudun oy birliği ile karar verildi.

4.Madde: 2021yılı Eylül ayı Meclis toplantısı günü ve saatinin belirlenmesi.
KARAR: 2021 yılı Eylül ayı meclis toplantısı 07 Eylül 2021 Salı günü saat 19:00’da yapılmasına mevcudun oybirliği ile karar verildi.

5.Madde: 03.08.2021 tarihli İmar Komisyonu Raporunun  görüşülmesi.
KARAR: Belediye Meclisimizce yapılan müzakerelerde, İmar Komisyonu tarafından revizyon imar planı için yapılan itiraz dilekçesi red edildiğinden, 03.08.2021 tarihli imar komisyonu raporunun geldiği şekilde kabul edilmesine mevcudun oybirliği ile karar verildi.

 

 

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.