Reklamı Geç
HABER DETAY
Yangına Müdahalede TSK'nın İmkanlarından da Yararlanıyor.
Yangına Müdahalede TSK'nın İmkanlarından da Yararlanıyor.
07 Ağustos 2021 - Cumartesi 23:30
ISPARTA

   Yangına Müdahalede TSK'nın İmkanlarından da Yararlanıyor.

   Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve fedakâr Mehmetçik, birçok bölgede çıkan orman yangınlarına karşı devletimizin ilgili kurum ve kuruluşları ile omuz omuza mücadele etmeye devam ediyor. Mehmetçik tüm imkânlarıyla yüce devletimizin ve asil milletimizin emrinde, hizmetinde!

 

  Isparta Valiliğinin talebi üzerine Çandır bölgesindeki yangın söndürme çalışmalarına destek için  Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığımızdan dağcılık konusunda eğitimli ve teçhizatlı personel görevlendirilmiştir.

 

  Isparta’daki Kara Havacılık Okul Komutanlığı, envanterindeki akaryakıt tankerleri ile bölgede devam eden yangınlara müdahalede bulunan helikopterlere sorti sayılarını artırmak için yakıt ikmali desteğide veriyor.

 

  İkmal Yarbay Hasan KIRKBINAR'ın  Sivil-Asker dayanışmasına katkı sağlamak için yaptığı açıklamada, “Isparta Valiliğinin talebi üzerine, Kara Havacılık Okul Komutanlığı'nın envanterindeki akaryakıt tankerleri ile Isparta, Burdur ve Antalya'daki yangınlara müdahale eden helikopterlerin zamandan tasarruf sağlayarak sorti sayılarını artırmak için Bucak Seydi köy orman deposundaki akaryakıt ikmal noktasında 5 Ağustos 2021 tarihinden itibaren ikmal faaliyetlerine devam etmektedir” denildi.

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0