Reklamı Geç
HABER DETAY
HER BEBEĞİN BİR AĞACI OLSUN
HER BEBEĞİN BİR AĞACI OLSUN
15 Ağustos 2021 - Pazar 23:32
EĞİRDİR

HER BEBEĞİN BİR AĞACI OLSUN

 

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün talimatları ile ‘Her Bebeğin Bir Ağacı Olsun’ Projesi hayata geçti. Anne ve babaları tarafından Eğirdir Belediyesi’ne müracaat ederek fidanları toprakla buluşan yeni doğan bebekler Emir Arel Özdamar, Ömer Asaf Erben,  Ali Miran Özbek, Ayaz Emre Bulucu, Halil Yorgancıoğlu, Miray Gültekin, Recep Ediz Zeybek, Umut Akdemir, Zeynep Sena’nın artık ‘Sıfır Atık Parkı’nda ağaçları onlar gibi yeşerecek.

Ülkemizin orman yangınları ile mücadele ettiği şu günlerde, her bireye doğa ve ağaç sevgisi aşılamayı ve yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza daha yeşil ve sağlıklı bir şehir bırakabilmeyi amaçlayan "Her Bebeğin Bir Ağacı Olsun" projesi kapsamında bağışlanan ilk fidanlar toprakla buluştu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ün liderliğinde başlatılan proje kapsamında ilk dikimler bugün Sıfır Atık Parkında gerçekleştirildi. Projeye desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımız çocukları adına bağışladıkları fidanları kendi elleriyle ve çocuklarıyla dikmenin sevincini yaşarken Başkan Veli GÖK'e bu anlamlı projeye öncülük ettikleri için teşekkür etti.

Dikimi gerçekleştirilen her bir fidan için çocuklar adına düzenlenen sertifikalar sahiplerine takdim edildi.

Proje kapsamında Başkan Veli GÖK projeye destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ederken "şunları" söyledi ‘İçinde bulunduğumuz çağda Dünya’da ağaçlandırmanın ve çevrenin önemini bir daha kavramış olduk. Özellikle gençlerimizde çevre bilincinin geliştirilmesi ağaç sevgisinin daha da artırılması için 2019 yılında ilçemizde başlamış olduğumuz sıfır atık projesinde bunu yeni doğan ağaç parseliyle taçlandıralım düşüncesiyle oluşturmuş olduğumuz sıfır atık parkında yeni doğan parsellerimizde bugün ilk ağaçlarımızı dikiyoruz. İnşallah bundan sonra da parseli de genişleterek yeni parseller temin ederek ilçemizde bu uygulamayı devam ettirelim diyoruz, yeni doğan bebeklerimize hayırlı olsun.’ ifadelerini kullandı.

Projeye destek vererek bebekleri için fidan diken aileler Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’e teşekkür ettiler.

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.