Reklamı Geç
HABER DETAY
Yalvaç'da Pazar Yerinde Aşı Standı!
Yalvaç'da Pazar Yerinde Aşı Standı!
16 Ağustos 2021 - Pazartesi 22:25
YALVAÇ

Yalvaç'da Pazar Yerinde  Aşı Standı!

 

     Corona virüsle mücadele kapsamında aşılama çalışmaları hız kazandı. Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'yerinde aşı uygulaması'yla artık sağlık merkezleri dışında da aşılama yapılıyor. 

 

Peki, vatandaşların randevusuz aşı olabileceği noktalar nerelerde var?

 

    Yalvaç İlçe Sağlık Müdürlüğü, Pazartesi günleri kurulan pazarda, aşı olmak isteyen vatandaşlar için Anlatan Meydanı, Çınaraltı Demokrasi Meydanı ve Kapalı Pazar yeri olmak üzere ilçemizde üç farklı noktada oluşturulan aşı uygulama noktasında vatandaşlar için  çalışma  başlattı.

 

     Pazara gelen vatandaşlara aşı olmak isteyip istemediklerini soran sağlık ekipleri, isteyenlere aşı yaptı. Bu noktalarda aşı sırası gelen vatandaşlar randevu almadan tercih ettikleri Covid-19 aşısını yaptırabiliyor.

 

Vali Yardımcısı Kaymakam Vekili Haluk ŞİMŞEK: herkesi aşı olmaya davet ediyoruz, bekliyoruz

 

     Vali yardımcımız, Yalvaç Kaymakam Vekili Sn. Haluk ŞİMŞEK ve Yalvaç Belediye Başkanımız Av. Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Hüyüklü Belediye Başkanı Hasan Yıldız ve siyasi parti temsilcileri de Yalvaç Anlatan Meydanında kurulan aşı istasyonunu ziyaret etti. Yalvaç Kaymakam Vekili Şimsek “Bugün geldiğimiz noktada aşıdan başka bir çaremizin olmadığını görüyoruz. Bu hastalığın önüne geçilebilmesi için tüm vatandaşlarımızı, 16 yaş üstü herkesi aşı olmaya davet ediyoruz, bekliyoruz” dedi. 

 

      Yalvaç Genelinde Covid-19 vaka sayılarının artması ve hiç aşı olmamış vatandaşlarımız riskli durumda olmalarından dolayı randevusuz aşı yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın Anlatan Meydanı, Çınaraltı ve Pazar yerinde bulunan aşı istasyonlarında aşılarını yaptırabilirler.

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.