Reklamı Geç
HABER DETAY
Isparta KADEM Yalvaç'ta Konferans verdi.
Isparta KADEM Yalvaç'ta Konferans verdi.
11 Aralık 2021 - Cumartesi 01:53
YALVAÇ

     Isparta KADEM Yalvaç'ta Konferans verdi.

 

     KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği) Yalvaç Sorumlusu  Zeliha AKGÜN'ün organize ettiği ve gerçekleşmesini sağladığı, KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca KAYACAN  ve Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı  Lütfü BÜYÜKSES’in konuşmacı olarak katılım sağladığı “Sosyal Hizmetler ve Farkındalık” konulu konferans 10 Aralık 2021 günü (bu gün) saat 14:00’de Yalvaç öğretmenevi Toplantı Salonunda Yalvaç’lı Kadınların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşti. 

 

      Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı özelde kadın başta olmak üzere aileye yönelik olarak sunulan hizmetler konusunda bilgilerin verildiği konferans katılımcılar tarafından oldukça faydalı ve bilgilendirici bulundu. Soru-cevap şeklinde de oldukça etkileşimli geçen konferans sonrasında Yalvaç’lı Kadınlar, konuşmacılar ile birebir görüş alışverişinde de bulundular. 

 

      KADEM ile birlikte Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar ile ilgili kararlarında alındığı konferansın sonunda hatıra fotoğrafı ile  proğram son buldu.

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.