Reklamı Geç
HABER DETAY
Terziler, Hazır Elbiseciler, Kahveciler Başkanını Seçti
Yalvaç’ta Yalvaç Terziler Hazır Elbiseciler Kahveciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Genel kurulu yapıldı.
04 Ocak 2022 - Salı 20:22
YALVAÇ

     Bugün Yalvaç’ta Yalvaç Terziler Hazır Elbiseciler Kahveciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Genel kurulu yapıldı.


     Genel Kurula, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, Yalvaç Belediye Başkanı H.Hilmi Tütüncü, Yalvaç’taki diğer meslek odalarının başkanları ve çok sayıda üye katıldı.

 

     Yalvaç Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonunda çoğunluğun sağlandığının görülmesi üzerine saat 11.00’de Pandemi kuralları dahilinde başlayan genel kurulda Gündem: Açılış,Başkanlık divanının teşekkülü,Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması,Başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verilmesi,Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi,Denetim kurulu raporunun okunması ve müzakeresi, Bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi, Bilanço, gelir ve gider hesaplarının kabulü veya reddi, Yönetim kurulu ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası,Yeni dönem çalışma programı ile bu program içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesi, kabulü veya reddi, Aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi,5362 sayılı yasanın 10. maddesinin (g),(ı),(j),(k) fıkraları ile ilgili olarak Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,Dilek ve temennilerden sonra Seçimler yapıldı. 

 

     4 yılda bir yapılan Yalvaç Terziler Hazır Elbiseciler Kahveciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi, 4 kez başkanlık yapan Rüştü Döklü ile  Aynı zamanda Yalvaç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin de başkanı olan Sürmeli Yağcı arasında  arasında gerçekleşti.

 

      İki listeyle girilen seçimde kazanan Yeni Başkan Sürmeli Yağcı oldu.

 

      Yalvaç Terziler Hazır Elbiseciler Kahveciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde 378 oy kullanıldı. 8 oyun geçersiz sayıldığı  seçimde  Sürmeli Yağcı 198,  Rüştü Döklü ise 172 oy aldı.Alınan bu sonuçla beraber odanın yeni başkanı Sürmeli Yağcı oldu.

 

     Yalvaç Terziler, Hazır Elbiseciler, Kahveciler Esnaf Sanatkarlar Odası başkanlığına seçilen Sürmeli Yağcı kısa bir açıklamada bulunarak; 
"KAZANAN YALVAÇ ESNAF VE SANATKARLARIMIZDIR SEÇİM SÜRECİNDE VERMİŞ OLDUĞUNUZ DESTEKLERDEN DOLAYI TÜM ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM." dedi 

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Zafer KARAER - 06 Ocak 2022  
Yeni Başkanı Tebrik ediyor, hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diliyorum..


0