Reklamı Geç
HABER DETAY
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank'ın İlimizi Ziyareti
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank'ın İlimizi Ziyareti
01 Nisan 2022 - Cuma 21:31
TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank'ın İlimizi Ziyareti

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, Batı Akdeniz Kalkınma (BAKA) Ajansı’na ait 33 projenin toplu açılışını gerçekleştirmek üzere Isparta’ya geldi.

Açılış töreni için Isparta Belediyesi Kültür Merkezi'ne geçen Bakan Varank; Merkez içinde bulunan okuma salonunda ders çalışan gençlerle bir süre sohbet ederek gençlere başarılar diledi. Ardından BAKA’nın destekleriyle hayat bulan kadın kooperatifleri, amatör spor kulüpleri ve teknokent şirketlerinin stantlarında incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından toplu açılış törenine geçildi. Törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Baka Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda konuk katıldı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) Antalya, Burdur ve Isparta'ya kazandırdığı 77 milyon bütçeye sahip 33 projenin açılış töreni, projelerin tanıtım filminin izlenmesiyle başladı. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesim töreni gerçekleştirildi.

Bakan Varank’ın hayırlı olsun temennileriyle protokol üyeleri ve konukların eşliğinde 33 projenin açılışı yapıldı.

Törenin ardından Isparta Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Varank, Şeref Defteri’ni imzalayarak bir süre Vali Seymenoğlu ile görüş alış verişinde bulundu.

Bakan Varank daha sonra Isparta  Belediye Başkanlığı’nı da ziyaret etti.

Isparta programının son bölümünde Bakan Varank Ispartalı iş insanlarıyla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.