Reklamı Geç
HABER DETAY
JASAT hırsızların ezberini bozdu
JASAT hırsızların ezberini bozdu
15 Nisan 2022 - Cuma 23:33
ASAYİŞ

JASAT hırsızların ezberini bozdu


ISPARTA'nın Gönen ilçesine bağlı Senirce Köyü'nde bir fabrika da meydana gelen hırsızlık olayının 2 şüphelisi tutuklandı.

Senirce Köyü'nde  29 Mart 2022 tarihinde gübre fabrikası iş yerine ait 1 tablet, 2 laptop, 2 bilgisayar kasası, 1 bilgisayar monitörü, 2 kamera kayıt cihazı, 2 güç adaptörü ve 25 metre bakır kablo çalışması olayı ile ilgili jandarma ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Hırsızlık olayının şüphelileri İ.M.A. ve E.B. isimli şüpheliler 12 Nisan günü yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Şüphelilerin çalmış oldukları elektronik malzemeler Isparta Merkez Petek Sanayi ve kent merkezinde bulunan bir iş merkezinde faaliyet gösteren ikinci el eşya alım satımı yapan bir işyerinde bulundu.  Malzemeler sahibi M.A'ya teslim edilirken, çalıntı malzemeleri satın alan işyeri sahipleri hakkında İçişleri bakanlığının ikinci el malzeme alım-satımlarına ilişkin genel emri kapsamında "Emre Aykırı Davranıştan"  idari para cezası uygulanırken, suç eşyasını bilerek satın almak ve kabul etmek suçundan soruşturma başlatıldı.

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.