Reklamı Geç
HABER DETAY
VALİ SEYMENOĞLU AYVALI KÖYÜNDE
Vali Ömer Seymenoğlu Ayvalı köyünde, aziz şehitlerimizin emaneti ailelerimizi ziyaret etti.
16 Mayıs 2022 - Pazartesi 20:00
YALVAÇ

VALİ SEYMENOĞLU AYVALI KÖYÜNDE

Vali Ömer Seymenoğlu Yalvaç Ayvalı köyünde, aziz şehitlerimizin emaneti ailelerimizi ziyaret etti.

 Isparta Valisi Sayın Ömer SEYMENOĞLU, Kaymakam Haluk ŞİMŞEK, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ ve kurum amirleri, 13.05.2022 Cuma günü Ayvalı Köyünde Şehit Gökhan ARSLAN'ın babası Eflatun ARSLAN tarafından şehidimiz adına okutulan mevlid-i şerif ve yemek davetine katıldı. 

2014 yılında İstanbul ilinde görev yaparken şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Arslan’ın annesi Faden Arslan  ve babası Eflatun Arslan’ı ikametlerinde ziyaret eden Vali Seymenoğlu, aileye yeniden taziyelerini ileterek herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu. Ziyarette aziz şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti sunularak dualar edildi.

Ardından, 1994 yılında Diyarbakır ilinde vatani görevini yaparken bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada kahramanca şehit olan Jandarma Komando Er Hilmi Korkmaz’ın eşi Gülten Korkmaz’ı ziyaret eden Vali Seymenoğlu aziz şehidimiz için dua ederek baş sağlığı dileklerini yeniledi.

Vali Seymenoğlu Ayvalı köyünde son olarak aziz şehidimiz Gökhan Arslan için, adının verildiği köy ilkokulunun bahçesinde düzenlenen mevlit törenine katıldı.

 

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0