Reklamı Geç
HABER DETAY
Piyasaya sahte para sürerken suçüstü yakalandı
Piyasaya sahte para sürerken suçüstü yakalandı
17 Haziran 2022 - Cuma 13:28
ASAYİŞ

 

     Piyasaya sahte para sürerken suçüstü yakalandı
 
      Isparta Emniyetinin aralıksız devam eden kaçakçılık ve diğer illegal faaliyetlerin önlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında,  İsparta polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasaya sahte para sürerken suçüstü yakalan 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 Yapılan açıklamada; 

İlimizde kaçakçılık ve diğer illegal faaliyetlerin önlenmesine yönelik çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda ilimizde uzun süredir takip edilen piyasaya sahte para sürmeye çalışan kişilere yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;
13/06/2022 günü yapılan üst aramasında:

- 100’er TL lik Toplamda 124 adet (12.400 Türk Lirası) Sahte para ele geçirilmiştir.

Ele geçen suç unsuru sahte paralara el konularak,  konu ile ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli şahsa mevcutlu olarak çıkarıldığı Adli makamlarca Adli Kontrol şartı uygulanmıştır.
           Vatandaşlarımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, halkımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak alanda, uygulama noktalarında, okul çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.
Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz.

 


 Bir başka operasyonda ise, Ruhsatsız 2 Adet Tabanca, 2Adet şarjör, 2 adet fişek, ele geçirildi.


      Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Organize Suçlarla mücadele kapsamında;
Yapılan çalışmalar neticesi 14.06.2022 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda;

-2 adet ruhsatsız tabanca,
-2 adet şarjör,
 Bu silahlara ait 2 adet fişek ele geçirilmiştir.

Ele geçen suç unsuru malzemelere el konularak,  konu ile ilgili 2 şüpheli şahsa 6136 SKM suçu kapsamında ADLİ işlem yapılmıştır.

          Vatandaşlarımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, halkımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak alanda, uygulama noktalarında, okul çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız

 

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.