Reklamı Geç
HABER DETAY
BELEDİYEDEN SU AÇIKLAMASI
BELEDİYEDEN SU AÇIKLAMASI
27 Temmuz 2021 - Salı 13:09
YALVAÇ


    BELEDİYEDEN SU AÇIKLAMASI 

     Son günlerde Yalvaç genelinde  yaşanan su kesintileri ve yüksek yerlere suyun çıkmaması konusunda Yalvaç Belediyesi bir açıklama  yaptı.

 

Yalvaç Belediyesinden yapılan açıklama şu şekilde;

"YALVAÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
Ülkemizde son zamanlarda yaşanan mevsimsel kuraklıktan ilçemiz de ciddi şekilde etkilenmiş, su rezervlerimizde ne yazık ki ciddi miktarda azalma olmuştur.
Su rezervlerinin azalması, içinde bulunduğumuz yaz aylarında nüfusun gözle görülür şekilde artmasının yanı sıra, suyun daha tasarruflu kullanılması gereken bu dönemde bahçe sulama, araba, halı yıkama gibi su kullanımını kötü etkileyen durumların yasak olduğunun duyurulması ve cezai işlem uygulanmasına rağmen devam etmesi sebebiyle durumun vahameti artmıştır.
Mahallelere su verilmesi hususunda tüm imkanların eşit şekilde halkımıza ulaşmasını sağlamaya çalışsak da kaynağa uzak mahallelere, suyun sulama ve yıkama gibi sebeplerle bilinçsiz kullanılması diğer mahallelere su ulaşmasını zorlaştırmaktadır.
Yaşadığımız su sıkıntısı dönemsel ve geçicidir.Halkımızdan yaşanan bu durumdan dolayı özür diler, bu süreçte gereksiz su kullanımı hususunda hassasiyet göstermelerini rica ederiz.En kısa sürede bu sorunu çözmek için çalışma yaptığımızı bilmenizi isteriz.
Halkımıza önemle duyurulur."

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0