Reklamı Geç
HABER DETAY
Yalvaç Köylerinde Kadastro Haritaları Yeniden Düzenleniyor.
Yalvaç Köylerinde Kadastro Haritaları Yeniden Düzenleniyor.
18 Aralık 2021 - Cumartesi 12:07
YALVAÇ
     Yalvaç Köylerinde Kadastro Haritaları Yeniden Düzenleniyor.
 
 
     Yalvaç ilçesine bağlı Aşağıtırtar, Bağlarbaşı, Dedeçam, Kırkbaş, Koruyaka, Kozluçay, Sücüllü ve Tokmacık Köylerinde bulunan toplamda yaklaşık 30.000 adet parselde, 3402 sayılı Kadastro Kanununun 22/a maddesi uyarınca “Kadastro Haritalarının Yeniden Düzenlenmesi ve Tapu Sicilinde Gerekli Düzeltmelerin Yapılması” işi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce ihale edilmiş olup Müdürlüğümüz denetiminde ilgili yüklenici firma ile birlikte 14 Aralık 2021 tarihi itibariyle yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanılmıştır. 
 
      Bu proje ile teknik sebeplerle yetersiz kalan, uygulama niteliğini kaybeden, eksikliği görülen veya zemindeki sınırları gerçeğe uygunluk göstermediği tespit edilen kadastral harita ve bilgilerinin yeniden oluşturulması, düzenlenmesi ve buna göre de tapu sicilinde gerekli düzeltmelerin yapılması sağlanacaktır. Projenin tamamlanmasının ardından günümüz teknolojisi ile modernize edilecek kadastral harita ve bilgiler gerek halkımızın gerekse tüm kamu-özel kurum ve kuruluşların kullanımına sunulacaktır.  
Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
KÂMİL BALCI - 29 Aralık 2021  
İYİ ÇALIŞMA.IYİ PROJE. YALVAÇ SÜCÜLLÜ KÖYÜNDE HANGİ NOLU PARSELLERDE ÇALISMA YAPILACK.TAPUDAN VE YALVAÇ EDİTÖRLÜĞÜNDEN RİCA EDİYORUM VE ARZU İLE BEKLİYORUM.


0