Reklamı Geç
HABER DETAY
EMNİYET 1 AYLIK ÇALIŞMALARINI BASINLA PAYLAŞTI
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince Isparta genelinde yapılan 1 aylık çalışmaları basınla paylaşıldı.
12 Eylül 2022 - Pazartesi 21:26
ASAYİŞ
       EMNİYET 1 AYLIK ÇALIŞMALARINI BASINLA PAYLAŞTI
 
 
       Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube  Müdürlüğü ekiplerince Isparta genelinde yapılan 1 aylık çalışmaları basınla paylaşıldı.
 
 
        Kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi ve vatandaşlarımızın olası sahte/kaçak alkolden zehirlenmelerinin önüne geçmek,  Isparta halkımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan koruma amacı ile yapılan operasyonlarla ilgili belirtilen  açıklamada; 
 
       "Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye ve vatandaşlarımızın olası sahte/kaçak alkolden zehirlenmelerinin önüne geçmek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında 04.08.2022/06.09.2022 tarihleri arasında 9 ayrı operasyonel çalışmalar neticesinde;
        Yapılan aramalarda;
        -   260 litre Kaçak/Sahte Alkol
        -   145 litre Etil Alkol
        -   176 adet alkol yapımında kullanılan kit
        -   36 şişe kaçak/Sahte Alkol
        -   19 adet kaçak cep telefonu
        -    260 adet cep telefonu aksesuarı
        -    30.800 adet kaçak makaron
        -    1.740 adet doldurulmuş sigara
        -    21 kg kaçak tütün
        -    1 adet elektrikli sigara doldurma makinası
        -    2.200 lt karışımlı akaryakıt
        -   121 parça tarihi eser niteliğinde Sikke/Obje
        -    2 adet define arama dedektör cihazı
             2 adet çubuklu el dedektörü ele geçirilmiştir.
 
       Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili olarak 5607 SKM-2863 SKM-5809 SKM suçları kapsamında (7) şüpheli şahıs hakkında ADLİ işlem yapılmıştır.
Isparta halkımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hakimiyeti sağlayarak, sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları/çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.
        Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz."  denildi.
Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.