17 Yaşında motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Haber
15 Kasım 2022 - Salı 00:56
 
17 Yaşında motosiklet kazasında hayatını kaybetti
17 Yaşında motosiklet kazasında hayatını kaybetti. - 17 yaşındaki Enes motosiklet kurbanı!
YALVAÇ Haberi
17 Yaşında motosiklet kazasında hayatını kaybetti

17 Yaşında motosiklet kazasında hayatını kaybetti

İlçemiz Bahtiyar Köyünde 17 yaşındaki gencin kullandığı  motosikletin kontrolden çıkması  sonucu trafik kazası meydana geldi. Pazar günü Saat 20.30 sularında meydana gelen Kazada 17 yaşındaki Enes Durmuş Yıldırım yaşamını yitirdi. 

 Edinilen bilgiye göre, Bahtiyar Köyü Çukuryaka mevkiinde seyir halinde olan Enes Durmuş Yıldırım ( 17 ) idaresindeki motosiklet, kontrolden çıkarak yolun sağ tarafına takla atarak yoldan çıkması sonucu ağır yaralanmış, kazanın haber verilmesi ile olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilmiş. Sağlık ekipleri,ilk müdahelenin ardından durumu ağır olan E.D.Y.(17)'ı  ambulans ile Yalvaç Devlet Hastanesi'ne sevk ederek müdahaleye başlanmış ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetmiş, Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Yalvaç Cumhuriyet Savcılığı olay ile ilgili inceleme başlatmıştır.

Kaza sonrası hayatını kaybeden Enes Durmuş Yıldırım'ın Cenazesi 14/11/2022 Pazartesi ikindi namazını müteakip köy mezarlığın da defnedilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı  dileriz.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: 17, Yaşında, motosiklet, kazasında, hayatını, kaybetti,
Yorumlar
Haber Yazılımı