ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’İN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI 00
Haber
09 Ocak 2023 - Pazartesi 23:20
 
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’İN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’İN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
ISPARTA Haberi
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI  BAŞDEĞİRMEN’İN  GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

    ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJI

     

 

     Milletimizin gözü, kulağı, kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının korunması aşamasında tüm gelişmeleri bizlere aktarırken ilimizin ve ülkemizin gelişmesine, tanıtılmasına büyük katkılar sağlayan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten duygularımla kutluyorum.

     Toplumsal sorumluluk anlayışı içerisinde, ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımızın haber alma hakkını sağlayan, hemşehrilerimiz ile belediyemiz arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak ifa ettiği bu hizmeti her türlü takdiri hak etmektedir.

     Basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve şehrimizin gelişmelerinin kamuoyuna aktarılması adına ne kadar duyarlı ve fedakâr olduğunu, Isparta’mızın daha iyi noktalara ulaşması hususunda yaptığı çalışmaları biliyor ve yürekten destekliyorum.

     Bu duygu ve düşüncelerle belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarda, etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan, objektif bir anlayışla gazetecilik gibi meşakkatli bir mesleği fedakârca sürdüren değerli gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.

     Basın sektörüne emek veren, akıl ve alın teri akıtan tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyor, ebediyete irtihal eden ve görev esnasında hayatını kaybeden basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı