ISPARTA EMNİYETİ BAŞARI DOLU BİR HAFTA YAŞADI 00
Haber
25 Ekim 2021 - Pazartesi 22:33
 
ISPARTA EMNİYETİ BAŞARI DOLU BİR HAFTA YAŞADI
ISPARTA EMNİYETİ BAŞARI DOLU BİR HAFTA YAŞADI
ASAYİŞ Haberi
 ISPARTA EMNİYETİ BAŞARI DOLU BİR HAFTA YAŞADI

 


ISPARTA EMNİYETİ BAŞARI DOLU BİR HAFTA YAŞADI


   Narkotik Köpeği Athena'dan kaçış yok

     Uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Keçiborlu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmada, araç içerisinde  2 şüpheli yakalanmıştır.
     
      Şüphelilerin araçlarında Narkotik Dedektör Köpeği Athena ile yapılan aramada; 

-Toplam 9 paket halinde 9,97 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde,
-Uyuşturucu maddenin kullanılmasında faydalanılan APARAT ele geçirilmiştir.

     Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”   suçlarından işlem yapılmış, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır.

 


     Isparta'da hırsızlık ve dolandırıcılık şüphelisi 4 kişi tutuklandı

      Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce 01.10.2021 ile 19.10.2021 tarihleri arasında İlimiz genelinde meydana gelen “Evden Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığının İhlali, Motosiklet Hırsızlığı, İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Açıktan Hırsızlık ve Nitelikli Dolandırıcılık” olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda;

      11 Hırsızlık ve 1 Nitelikli Dolandırıcılık olayı aydınlatılarak ele geçirilen suça konu malzemeler müştekilerine teslim edilmiş, toplam 23 şahıs yakalanmış, 19 şahıs hakkında adli kontrol kararı verilmiş, 4 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

      Vatandaşlarımızın araçlarından ve ikametlerinden ayrılırken kapılarını kilitlemeleri, araçlarının anahtarını aracın üzerinde bırakmamaları motosiklet ve elektrikli bisikletlerini daha güvenli olan apartman içerisi, garaj vb. yerlere kilitleyerek park etmeleri hırsızlık olaylarının engellenmesi açısından büyük önem arz etmektedir

     Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın her türlü talep ve bildirimlerini 0505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP tabanlı iletişim kanalımızdan yazılı olarak Isparta Emniyet Müdürlüğümüze ulaştırmaları bizlere güç katacaktır.

 

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı