Isparta Valisi Aydın BARUŞ'un 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı 00
Haber
09 Ocak 2023 - Pazartesi 23:08
 
Isparta Valisi Aydın BARUŞ'un 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Isparta Valisi Aydın BARUŞ'un 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
ISPARTA Haberi
Isparta Valisi Aydın BARUŞ'un  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Isparta Valisi Aydın BARUŞ'un

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

 

     Basın, demokratik toplumlarda halkın haber alma hakkını ve bilgi edinme ihtiyacını sağlayan en önemli kaynaklardan biridir.

     Gazetecilik; sorumluluk, fedakârlık ve bilgi birikimi isteyen son derece kritik öneme sahip bir meslektir. Basın mensupları, kamuoyunu bilgilendirmek adına ilkeli yayıncılık anlayışının bir gereği olarak tarafsız, özgür ve kişilik haklarına saygılı bir şekilde, taşıdıkları sorumluluğun bilinciyle önemli bir kamusal görev ifa etmektedirler.

     Gazetecilerimiz bu önemli misyonu yerine getirmek için son derece zorlu koşullarda, fedakârca, sorumluluk bilinci içerisinde ve mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirmektedirler.

     Ülkemizin ve ilimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktararak sorunların çözümü noktasında görüş ve önerilerini sunan, böylece vatandaşla devlet arasındaki bağın güçlenmesine katkı sunan gerek ulusal ve gerekse yerel basın mensuplarının bundan sonra da aynı duyarlılıkla görevlerini yerine getireceklerine inanıyorum.

     Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, görevleri esnasında hayatlarını kaybeden bütün gazetecilerimizi rahmetle anıyor, çalışan gazetecilerimize sağlık ve mutluluk dolu bir hayat ve görevlerinde başarılar diliyorum.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı