ITSO Başkanı Çelik’ten Gazeteciler Günü Mesajı 00
Haber
09 Ocak 2023 - Pazartesi 22:55
 
ITSO Başkanı Çelik’ten Gazeteciler Günü Mesajı
ITSO Başkanı Çelik’ten Gazeteciler Günü Mesajı
ISPARTA Haberi
ITSO Başkanı Çelik’ten Gazeteciler Günü Mesajı

     ITSO Başkanı Çelik’ten Gazeteciler Günü Mesajı

 

     Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Çeşitli zorluklar içinde çalışan, toplumun bilgilendirilmesi ve topluma ışık tutulması amacıyla çalışan gazetecilerimiz çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar.” dedi.

      ITSO Başkanı Metin Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden basın mensuplarımız; zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

     Isparta’mızda olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendiren, şehrimizin sosyal, kültürel, turizm ve ekonomik tanıtımına önemli katkılar sağlayan kıymetli gazeteci arkadaşlarımız, toplumun sesi, gözü ve kulağı durumundadır. Bu düşüncelerle her şartta görevlerini yapan vefakâr gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, başarılarının devamını dilerim.”

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı