AKÇAŞAR'da cinayet: 2 ölü 00
Haber
30 Temmuz 2021 - Cuma 11:00
 
AKÇAŞAR'da cinayet: 2 ölü
AKÇAŞAR'da cinayet: 2 ölü
YALVAÇ Haberi
AKÇAŞAR'da cinayet: 2 ölü

 

    AKÇAŞAR'da cinayet: 2 ölü 

      Yalvaç  Akçaşar Köyü’nde hayvan alım satımı yapan Emrah Kara ile yeğeni Eflatun Karaduman, gece yarısı  ağılda çoban L.K.’nin (17) hırsız sanarak tüfekle ateş etmesiyle öldüğü bildirildi.

      Alınan bilgilere göre olay, saat dün gece 01.30 sularında Akçaşar köyünde yaşandı. Yalvaç’ın Altıkapı köyünde yaşamakta olan ve hayvan alım satımı yaptığı bildirilen Emrah Kara,  yeğeni  Eflatun Karaduman ile beraber Kocadere mevkisindeki başkasına ait bir ağıla gitti. Ağılda çobanlık yapan L.K., iddiaya göre hırsız sandığı Emrah Kara ve Eflatun Karaduman’a yanındaki otomatik av tüfeğiyle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği dayı ve yeğeni ağır yaralandı. L.K.’nin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

     Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Emrah Kara ve Eflatun Karaduman’ın öldüğü belirlendi. Kara ve Karaduman’ın cenazeleri, nöbetçi savcının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü. L.K. ise suç aleti tüfekle birlikte jandarmaya teslim oldu.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı