BORULARIN DEFORME OLMASI SIKINTI YAŞATIYOR.
Haber
03 Eylül 2021 - Cuma 00:14
 
BORULARIN DEFORME OLMASI SIKINTI YAŞATIYOR.
EĞİRDİR’İN İÇME SUYU ŞEBEKE HATTININ PROJE TEKNİK ÇALIŞMASI BAŞLATILDI.
EĞİRDİR Haberi
BORULARIN DEFORME OLMASI SIKINTI YAŞATIYOR.

EĞİRDİR’İN İÇME SUYU ŞEBEKE 
HATTININ YENİLENMESİ ŞART OLDU.

PROJE TEKNİK ÇALIŞMASI BAŞLATILDI. 

*KÜRESEL ISINMA KAYNAKLI SU KAYNAKLARININ AZALMASI 
*ŞEBEKE HATTININ ESKİ OLMASI
* BORULARIN DEFORME OLMASI SIKINTI YAŞATIYOR.

Eğirdir İlçesinde yıllardır süre gelen su sorununu çözüme kavuşturmak için Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK göreve başladığı ilk günden itibaren çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Küresel ısınma kaynaklı su kaynaklarının azalması, şebeke hattının eski olması, boruların deformasyon yaşaması gibi bir çok sorunların yaşandığı probleme artık neşter vurma vakti geldi.
Dün İller Bankası Antalya Bölge Müdürü  Fuat KOÇAL ve teknik ekibi Eğirdir Belediyesi’ne çıkarma yaptılar. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve Teknik ekibi ile birlikte başkanlık makamında yapılan toplantı sonucunda ilçemizin içme suyu kaynağı ve içme suyu şebekesinin yenilenmesi hususunda alternatif projeler masaya yatırıldı. 
İller Bankası Bölge Müdürü Fuat KOÇAL ‘Akdeniz’in incisi olan Eğirdir’imiz her şeyin en iyisine layık olduğu gibi içme suyu konusunda da en temiz, en sağlıklı suyu içme ve kullanma hakkına sahiptir. İlçemize kazandırılacak bu önemli yatırımda belediyemizin sonuna kadar destekçisi olacağımızı taahhüt ediyoruz.’ ifadelerini kullandı. 
 Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ise; ‘Bugüne kadar ilçemize yapılan yatırımlarda bir çok konuda olduğu gibi içme suyu konusunda da koşulsuz yanımızda olan bizlere teknik destek veren İller Bankası Bölge Müdürlüğümüze şükranlarımızı sunarız, inşallah halkımıza en kısa sürede en kaliteli suyu temin etmek için gerekli çalışmaları yapacağız.’ dedi.
Uzun süren toplantı sonucunda Eğirdir Belediyesi ve İller Bankası Bölge Müdürü ve teknik heyeti en uygun proje üzerinde mutabık kalarak gerekli teknik çalışmayı başlattılar. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BORULARIN, DEFORME, OLMASI, SIKINTI, YAŞATIYOR.,
Yorumlar
Haber Yazılımı