ULUSOY; ‘EĞİRDİR’E 2021 YILINDA 24 AİLEYE 475 Bin 200 LİRA DESTEK’ 00
Haber
18 Eylül 2021 - Cumartesi 02:36
 
ULUSOY; ‘EĞİRDİR’E 2021 YILINDA 24 AİLEYE 475 Bin 200 LİRA DESTEK’
ISPARTA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ REFİK ULUSOY’DAN YANGINLARDA MÜCADELE EDEN EĞİRDİR BELEDİYE’SİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ.
EĞİRDİR Haberi
ULUSOY; ‘EĞİRDİR’E 2021 YILINDA 24 AİLEYE 475 Bin 200 LİRA DESTEK’

*ISPARTA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ REFİK ULUSOY’DAN
YANGINLARDA MÜCADELE EDEN EĞİRDİR 
BELEDİYE’SİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ. 

 

*ULUSOY; ‘EĞİRDİR’E 2021 YILINDA 24 AİLEYE 475 Bin 200 LİRA DESTEK’

 

*SERPİL KÖYÜ HALKI BÖLGE MÜDÜRÜNÜ ÇİÇEKLERLE KARŞILADI.’

 

     Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, beraberinde ORKÖY Şube Müdürü Celal Korkmaz, Eğirdir Orman İşletme Müdürü Feyzi Ceylan, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Ulaş Dile ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Veli  Gök’e teşekkür ziyaretinde bulundular.
     Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy yaptığı açıklamada; ‘Öncelikle Eğirdir Belediye Başkanımız Veli Gök’e bizleri misafir ettiği için çok teşekkür ediyorum. Ziyaretimizin amacı öncelikle 2 Ağustos tarihinde Çandır’da çıkan Orman Yangınına verdiği her türlü destek için teşekkür etmeye geldik. Başkanımıza, tüm ekibine ve emeği geçen herkese verdikleri destek için teşekkür ediyorum. İnşallah böyle afetler yaşamamayı diliyorum. Ayrıca gelme amaçlarımızdan biriside başkanımızın geçmişteki çalışmalarıyla Serpil Köyümüzde mantarcılık çalışmalarına başlanmış ve bu çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmekte. Bizde ORKÖY olarak geçmiş yıllarda destek vermeye çalıştık elimizden geldiği kadar veriyoruz. 2021 yılında da 24 aileye 475 Bin 200 Lira yine kredi desteğimiz olacak. İnşallah bu yörede mantarcılığın daha çok gelişip daha çok ön plana çıkmasını vatandaşımızın buradan gelir sağlamasına bizde katkı sağlamak istiyoruz. Bu konuda destek veren başta belediye başkanımız olmak üzere muhtarlarımıza diğer arkadaşlarımıza herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’ ifadelerini kullandı. 
      Serpil Köyü’nü ziyaret eden Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy ve beraberindeki heyeti Serpil Köyü Muhtarı Yaşar Demirbaş ve köy halkı çiçeklerle karşıladı. Muhtar Demirbaş; ’13 aileyle bu yola çıktık, sağolsun Veli başkanımızın öncülüğünde burada ilk defa biz uygulayarak başarılı olduk. Şu anda 55 tane üreticimiz 67 odamız var, ailelerimiz çoluğuyla çocuğuyla bu işi yaparak üretiyorlar, sizlere desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz.’ dedi. 
     Serpil Köyü’nde bulunan mantarhaneleri yerinde inceleyen Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Başkan Veli Gök ve beraberindeki heyetle sohbet çay ikramı ile köy konağında devam etti.
     Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı