Vali Seymenoğlu, Yalvaç İlçemizde İncelemelerde Bulundu
Haber
02 Ekim 2021 - Cumartesi 19:57
 
Vali Seymenoğlu, Yalvaç İlçemizde İncelemelerde Bulundu
Vali Seymenoğlu, Yalvaç İlçemizde İncelemelerde Bulundu
YALVAÇ Haberi
Vali Seymenoğlu, Yalvaç  İlçemizde  İncelemelerde  Bulundu

 

     Vali Seymenoğlu, Yalvaç  İlçemizde  İncelemelerde  Bulundu

 

     Vali Ömer Seymenoğlu, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında İlçemize  gelererk bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.

 

Kaymakamlık ve İlçe Nüfus Müdürlüğü Ziyareti
Yalvaç’ta ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Seymenoğlu, burada yeni konsept projesi kapsamında yenilenen İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu, ardından Kaymakam Haluk Şimşek ile görüşerek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Yalvaç Pisidia Antiokheia Kadın Girişimciler Kooperatifi ziyareti
Kaymakamlığın ardından ilçede faaliyet gösteren başarılı kadın kooperatiflerinden Yalvaç Pisidia Antiokheia Kadın Girişimciler Kooperatifi ziyaret edildi. Vali Seymenoğlu burada kadınların el birliği ile ürettiği ve satışa sunduğu birbirinden lezzetli doğal gıda ürünleri ile el emeği göz nuruyla üretilen birbirinden güzel hediyelik eşyaları yerinde inceleme fırsatı buldu.

 

TKDK Destekleriyle kurulan yatırımcılar ziyaret  edildi

Ardından Yalvaç’ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)  destekleriyle kurulan modern süt besihanesi ve süt paketleme tesisinde incelemede bulunan Vali Seymenoğlu; hayvanların yemlenmesinden sağılmasına sonrasında sütün paketlenmesine kadar tamamı robotlar ve otomatik makinalarla yapılan tesis hakkında işletme sahiplerinden bilgi alarak böylesine modern bir tesis kurdukları için yatırımcılara teşekkür etti.

 

Yeni Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu

Vali Seymenoğlu daha sonra ilçede yapımı büyük oranda tamamlanan yeni Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden inşaatla  ilgili bilgi aldı. 

 

Organize Sanayi Bölgesi’nde de incelemelerde bulundu

Yalvaç’ın 20 yıllık hayali olan ve bu yıl Nisan ayında yapım çalışmalarına başlanan Organize Sanayi Bölgesi’nde de incelemelerde bulunan Vali Seymenoğlu çalışmalarda gelinen aşamayla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Organize Sanayi Bölgesi tamamlandığında ise Yalvaç ekonomisine büyük katkılar sunacak.

 

Son olarak Hüyüklü Belediyesi’ni ziyaret
Vali Seymenoğlu son olarak Hüyüklü Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Hasan Yıldız’dan beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak görüş alış verişinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: Vali, Seymenoğlu,, Yalvaç, , İlçemizde, , İncelemelerde, , Bulundu,
Yorumlar
Haber Yazılımı