Yalvaç Belediyesi’nden Eğitime Destek 00
Haber
20 Ekim 2022 - Perşembe 17:46
 
Yalvaç Belediyesi’nden Eğitime Destek
Yalvaç Belediyesi’nden Eğitime Destek
EĞİTİM Haberi
Yalvaç Belediyesi’nden Eğitime Destek


     Yalvaç Belediyesi’nden Eğitime Destek

      Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yalvaç Belediyesi arasında okullara matematik atölyeleri yapılması, öğrencilere deneme sınavları düzenlenmesi ve Çanakkale gezileri yapılması ile ilgili İş Birliği Protokolü imzalandı.

       Yalvaç Belediye Başkanı Av. Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Necdet EROL Beyefendi ile okullarımıza Matematik Atölyeleri yapılması, Deneme Sınavları düzenlenmesi ve Çanakkale Gezileri yapılması ile ilgili İş Birliği Protokolümüzü imzaladık. İnşallah 4 okulumuza Matematik Atölyelerini kazandıracağız. 5’den 12’ye kadar olan tüm sınıflarımızda ayda 1 kez olmak üzere 7 ay boyunca deneme sınavlarını yapacağız. Ve gençlerimizin, ecdadımızın şehit düştüğü toprakları görmesi ve tanıması amacıyla Çanakkale Gezileri düzenleyeceğiz. İlçemizde eğitime destek olmak amacıyla yaptığımız bu iş birliğinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Dedi

     Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet EROL,  Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Av.Halil Hilmi TÜTÜNCÜ'ye teşekkür etti.

     Sosyal sorumluluk gereği çocukların gelişimine ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla daha önceden de Yalvaç İlçe Milli Eğitim ile Yalvaç Belediyesi arasında, ilçemizde bulunan ilköğretim öğrencilerine yönelik; öğrencilerin ekip çalışmasıyla takım ruhu kazandırma, zihinsel beceriler kazanma, eğitmenlerin ise robotik projeler geliştirme, temel elektronik, yazılım ve 3b baskı konusunda bilgi ve becerilerini geliştirmesini sağlamak ve gençlerimizin ve ilgili dersleri verecek öğretmenlerimizin güncel teknolojik geliştirmelere kayıtsız ve yetersiz kalmaması için gerekli malzemelerin sağlanması ve ilgili eğitimlerin verilmesini yönelik protok imzalanmış ve  öğrencilere robotik kodlama Laboratuvarının açılışı yapılmıştı.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı