YALVAÇ BELEDİYESİ YENİ CANLI HAYVAN PAZARI PROJESİ ÖDÜL ALDI
Haber
22 Ağustos 2022 - Pazartesi 21:11
 
YALVAÇ BELEDİYESİ YENİ CANLI HAYVAN PAZARI PROJESİ ÖDÜL ALDI
YALVAÇ BELEDİYESİ YENİ CANLI HAYVAN PAZARI PROJESİ ÖDÜL ALDI
YALVAÇ Haberi
YALVAÇ BELEDİYESİ YENİ CANLI HAYVAN PAZARI PROJESİ ÖDÜL ALDI

YALVAÇ BELEDİYESİ YENİ CANLI HAYVAN PAZARI PROJESİ ÖDÜL ALDI

 

     Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi ile Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi. Ödül almaya hak kazanan belediye başkanları ile Türk Belediyeciliğinin ve yerel yönetimlerin gelişimi, güçlendirilmesi için çalışan birbirinden önemli ve seçkin isimleri 19 Ağustos’ta Kayseri’de, Ommer Otel’de Kent & Başkan 2022 Ödül Töreni’nde bir aradaydı. 
      Yalvaç Belediye Başkanı Av. Halil Hilmi TÜTÜNCÜ’de Yerel Kalkınma ve İşbirliği Kategorisinde ödüle layık görülen Yeni Hayvan Pazarı projesi için takdim edilen ödülü aldı. Kentleri için çalışan, üreten ve hayal eden belediye başkanlarının projeleri sadece vatandaşın oyları ölçü alınarak ödüllendirildi. Ödüle layık görülen Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ ödüle layık görülen projeye alakalı

      “Yalvaç Belediyesi’nin yeni yapacak olduğu hayvan pazarının inşaat çalışmaları başladı.  Sofular Mahallesi 1003 ada 2 parsele yapılacak olan hayvan pazarı toplamda 7963 metre karelik bir alan üzerine kurulacak. Yeni Hayvan Pazarı, büyükbaş ve küçükbaş hayvan pazarlama alanları, veteriner kontrol noktası, karantina ahırlarının dışında idari hizmetler, mağaza, Bay-Bayan WC, Bay-Bayan mescit, kafeterya ve yatakhaneler gibi modern birçok özelliği ile ön plana çıkıyor. Yalvaç Yeni Hayvan Pazarı 448 büyükbaş, 1408 küçükbaş hayvan kapasiteli olacak. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız hayvan pazarının yapımına başladık. İnşallah en kısa zamanda, eskisinden çok daha modern ve hayvancılık konusunda Yalvaç’ın ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap verebilecek yeni hayvan pazarını ilçemize kazandıracağız. Hayvancılık konusunda bölgemizin mevcut potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, ilerleyen süreçte Yalvaç’ı bölgedeki diğer il ve ilçelerden daha üstün bir konuma taşıyacağına inandığımız yeni canlı hayvan pazarının yapım aşamasını bir an önce tamamlayarak gerek ilçemizde gerekse de bölgede hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bölgemiz hayvancılık anlamında ülke genelinde yüksek potansiyele sahip önemli merkezlerden. İnanıyoruz ki, bundan sonraki süreçte Yalvaç, bölgenin merkezi olma özelliğine daha yüksek katkı sağlayacak. Yalvaç Yeni Hayvan Pazarı şimdiden memleketimize hayırlı olsun”    dedi.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: YALVAÇ, BELEDİYESİ, YENİ, CANLI, HAYVAN, PAZARI, PROJESİ, ÖDÜL, ALDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı