YALVAÇ BELEDİYESİNDEN MODERN E-BELEDİYE HİZMETİ
Haber
09 Temmuz 2021 - Cuma 15:20
 
YALVAÇ BELEDİYESİNDEN MODERN E-BELEDİYE HİZMETİ
YALVAÇ BELEDİYESİNDEN MODERN E-BELEDİYE HİZMETİ
- Haberi
YALVAÇ BELEDİYESİNDEN MODERN E-BELEDİYE HİZMETİ

       YALVAÇ BELEDİYESİNDEN MODERN E-BELEDİYE HİZMETİ

 

       Yalvaç Belediyesi gerek kurum içi çalışmalarını daha stabil hale getirmek gerekse de vatandaşların yeni teknolojik gelişmelerden daha üst düzeyde yararlanabilmelerini sağlayabilmek amacıyla yeni e-belediye sistemine geçiyor.

        Yalvaç Belediyesi’nin teknolojik altyapısını geliştirerek, vatandaşlara daha iyi hizmet vermeyi amaçladığı modern e-belediye sistemi, beraberinde bir dizi yeniliği de getiriyor. Yalvaçlılar artık belediyeye giderek yapmak zorunda olduğu birçok işi ve hizmeti, web tabanlı tümleşik otomasyon sistemi sayesinde telefon ya da bilgisayarlarından yapabilecek.

          Yeni e-belediye sistemiyle ilgili Yalvaç Belediyesinden yapılan açıklamada “Yalvaç Belediyesi olarak vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmek için teknolojik altyapımızı güncellemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda E-Belediye modülümüz güncellendi. Bu sayede artık belediyemize ait tüm güncel ve geçmiş borçlarınızı görebilecek ve ödeyebilecek bununla birlikte birçok başvurunuzu (Yapılandırma- Evlendirme vb.) bu pencere üzerinden belediyemize gelmeden gerçekleştirebileceksiniz. Ayrıca anlaşmalı bankalarla vadesi geçmiş borçlarda dahil olmak üzere ödeme yapılabilecek. Aynı zamanda yine ödeme işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için belediye binası giriş kata koyulacak olan ATM ile ödemler dijital gişede yapılabilecek. Yine e-belediye sistemi üzerinden emlak vergisi ödenebilecek ve rayiç değerleri ve tarifeleri sorgulayıp emlak beyanında da bulunulabilecek. E- devlet entegrasyonu çalışmalarının da tamamlanmasının ardından, e-devlet üzerinden de belediyeye gelmeden işlem yapılabilecek. Önümüzdeki günlerde yeni modülleri de aktif edeceğimiz E-Belediye penceremiz siz vatandaşlarımızın kullanımına sunulmuştur. Mevcut üyelerimizin aktarımları tamamlanmış ancak sicillerinde güncel bilgisi bulunmayan vatandaşlarımızın eşleştirmeleri yapılamadığından bilgilerini belediyemize gelerek güncellemeleri gerekecek, güncellemeyle birlikte E-Belediye üyelikleri aktif hale gelecektir. Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: YALVAÇ, BELEDİYESİNDEN, MODERN, E-BELEDİYE, HİZMETİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı