YALVAÇ VERENEL DERNEĞİ AFRİN’ DE
Haber
22 Şubat 2022 - Salı 07:09
 
YALVAÇ VERENEL DERNEĞİ AFRİN’ DE
YALVAÇ VERENEL DERNEĞİ AFRİN’ DE
DÜNYA Haberi
YALVAÇ VERENEL DERNEĞİ AFRİN’ DE


YALVAÇ VERENEL DERNEĞİ AFRİN’ DE

 

Verenel Derneği Yalvaç ilçe temsilciliği  Afrin’ de ihtiyaç sahiplerine yardım dağıttı.  Afrin’ bölgesindeki Bahar çadır kampında dağıtılan yardımlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

 

Hafta sonu Afad koordinasyonunda Suriye’ nin Afrin’ bölgesine yardımlar dağıtıldı.
Verenel Derneği’ nin de katkı sağladığı organizasyona Yalvaç'ı temsilen Bekir Görgülü ve Murat yeşil de katıldı.

 

Verenel Derneği YALVAÇ temsilcisi Halit Batır yaptığı basın açıklamasında;

Verenel Derneğimiz Suriye Afrin bölgesinde insani yardım dağıtmak için yola çıktı . 19 Şubat cumartesi  Zeytindalı sınır kapısında giriş yapıldı. Cumartesi günü  AFAD koordinasyon merkezi ile beraber Suriye Afrin bölgesinde ki Bahar çadır kampında gıda kolisi, battaniye ,oyuncak, çikilota,  Bayan özel paket, nakdi yardımlarda bulunuldu .

Hafta sonu  cumartesi günü Afad koordinasyonunda Suriye' nin Afrin' bölgesine  insanı yardım dağıtımı gerçekleştirdik. Verenel Derneği'  Genel merkezimiz de katkı sağladığı organizasyona YALVAÇ ı temsilen Bekir Görgülü ve Murat yeşil katildi. Gıda kolisi, battaniye , çocukları için  oyuncak, çikilota ve nakdi yardımlarda bulunuldu .

 

 Dağıtımda görevli Bekir Görgülü ve Murat Yeşil izlenimlerini şöyle ifade etti  ; 

"Bölgede gördüklerimden sonra, öncelikle mazlumların yanında olan, onlara el uzatan devletimize, bizlere bu fırsatı sunan Verenel Derneği Genel Başkanı Atıf Soylu’ya , Genel Merkez yöneticilerine, beraber görev yaptığımız Verenel Derneği üyesi arkadaşlarıma, ve bizlere güvenip yardımda bulunan tüm  Yalvaç'lı kardeşlerime , maddi manevi tüm çalışmalarımıza koordinasyon desteği veren Suriye AFAD koordinasyon merkez çalışanlarına sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Duyduklarınız bu bölgede yaşanan zorlukların yarısı bile değil. Rabbimin başkalarına yardım eden insanlara nimetlerini bahşettiğini unutmadan yaşamak dileğiyle, tüm bu hizmeti yapmamız da  en büyük desteği veren Yalvaç'lı hemşehrilerime de yardımları için teşekkür ederim, saygılarımı sunarım " dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YALVAÇ, VERENEL, DERNEĞİ, AFRİN’, DE,
Yorumlar
Haber Yazılımı