Reklamı Geç
HABER DETAY
Yalvaç’ta Festival Programı Belli Oldu
Bu yıl 20.si gerçekleştirilecek olan Pisidia Antiokheia Kültür, Turizm ve Sanat Festivali 18-23 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.
04 Temmuz 2023 - Salı 23:28
YALVAÇ

     Yalvaç’ta Festival Programı Belli Oldu

 

     Bu yıl 20.si gerçekleştirilecek olan Pisidia Antiokheia Kültür, Turizm ve Sanat Festivali 18-23 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

 


     Yalvaç’ın tanıtımı, sosyal ve ekonomik hayatın canlanması adına her yıl düzenlenen “Yalvaç Pisidia Antiokheia Kültür, Turizm ve Sanat Festivali” bu yıl da 18-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 20. Psidia Antiokhiea Kültür Turizm ve Sanat Festivali Programı Geleneksel Psidia Antiokheia Kültür, Sanat ve Turizm Festivali bu yıl 18-23 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Yalvaç Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda dopdolu bir festival programıyla huzurunuzdayız. Festivalimizin adına yakışır bir şekilde Kültür, Sanat ve Turizm alanlarında düzenleyecek olduğumuz etkinliklerle ilçemizi hem ulusal hem de uluslararası alanda tanıtmayı amaçlıyoruz. - Her yıl olduğu gibi bu yıl da festival program listemizin en başına çocuklarımızı aldık. Bu yıl Çocuklarımız için yapılacak olan etkinliklerde sadece ilçe merkeziyle sınırlı kalmadık. 6 Temmuz Perşembe günü itibariyle köy köy dolaşarak Pamukkale Boya işbirliğiyle kurulacak olan oyun gruplarıyla çocuklar doyasıya eğlenip hem de öğrenecekler. - Festivalimizin en önemli etkinliklerinden biri olan Sünnet Şölenimiz bu yıl da çok yoğun bir katılımla gerçekleşecek. Onlarca çocuğumuzun ücretsiz olarak sünnetleri yapılacak, mevlidleri ve sünnet eğlenceleri gerçekleştirilecek. - Festivalimizin açılış programında ise Yalvaç Belediyesi Karate Okulu Karate Gösterileri ve Halk Oyunları gösterileri düzenlenecek. - Bu yıl ikincisini gerçekleştirecek olduğumuz bisiklet şenliği festivalimize ayrı bir renk katacak. - Yalvaç Avcılar Kulübü tarafından düzenlenecek olan Trap Atışları Turnuvasında ise avcılarımız kozlarını paylaşacak. - Antik Kent gezileriyle Psidia Antiokheia Antik kentimiz tanıtılacak. - Ve son olarak Ali KINIK, Nigar Muharrem, Kolpa ve Mehmet Erdem'in katılımlarıyla konserler düzenlenecek.

 

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Vedat - 05 Temmuz 2023  
Insallah gene güzel geçer sanatci varmi acaba

Levent - 05 Temmuz 2023  
Sular akmıyor ama başkan festivalle uğraşıyor yorum halkın artık


0