Reklamı Geç
HABER DETAY
Kar yağışı nedeniyle Yalvaç Akşehir yolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor
Kar yağışı nedeniyle Yalvaç Akşehir yolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor
13 Şubat 2024 - Salı 17:12
HAVA DURUMU

 

"Kar Yağışı Nedeniyle Yalvaç-Akşehir Yolunda Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor"

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün  yaptığı uyarı sonrasında etkisini gösteren yoğun yağışlar, bazı bölgelerde ulaşımı olumsuz etkiliyor. Yalvaç-Akşehir karayolunda yaşanan zorlu hava koşulları nedeniyle, karayolu ekipleri yoğun çaba sarf etmelerine rağmen yolun karla kapanması ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Edinilen bilgilere göre, özellikle Yalvaç-Akşehir yolunun zirvesinde yoğun bir kar yağışı yaşanıyor ve bu durum, ulaşımı aksatıyor. Karayolları ekiplerinin aralıksız çalışmasına rağmen, karın yoğunluğu nedeniyle yolun kapanmasıyla birlikte ulaşımda aksamalar yaşandığı kaydedildi.

Yetkililer, bu yol güzergahını kullanacak sürücülere özellikle dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunurken, zincirsiz araçlarla seyahat etmemeleri, kış lastiği ve zinciri bulunmayan araçların geçişine izin verilmediği bilgisini paylaşıyor.

Kar yağışının yarında da devam etmesi beklenirken, sürücülerin güvenliğini sağlamak amacıyla ulaşımın kontrollü bir şekilde sağlanacağı belirtiliyor. Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla birlikte, yolun trafiğe kapanmaması için çaba harcanıyor.

Vatandaşların bu olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önem taşıyor. Meteorolojik uyarıları dikkate alarak, seyahat planlarını gözden geçirmeleri gerekmektedir.

 

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0