Reklamı Geç
HABER DETAY
Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Önemli Operasyon!
Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Önemli Operasyon!
17 Şubat 2024 - Cumartesi 11:02
ASAYİŞ

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Önemli Operasyon!

Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla ilgili olarak kamuoyuna önemli bilgiler paylaşılmıştır.

Çınaraltı mevkiinde bulunan bir kahvehaneye yapılan operasyon neticesinde, "2 şüpheli uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti" suçundan gözaltına alınan şahısların tutuklandığı bildirilmiştir. Operasyon esnasında, bir miktar uyarıcı madde ile 2 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişeğin ele geçirildiği belirtilmiştir.

Ayrıca, yakın zamanda uygulamaya konulan NARVAS (Narkotik Vaka Analiz Sistemi) Projesi sayesinde, vatandaşların 112 ihbar hattı ve ücretsiz olarak indirilebilen UYUMA aplikasyonu üzerinden yapmış oldukları ihbarların titizlikle değerlendirildiği vurgulanmıştır. Bu çerçevede, vatandaşların narkotik suçlarla ilgili bildiklerini ihbar etmelerinin büyük önem taşıdığı ve bu ihbarların narkotik suçlarla mücadeleye katkı sağlayacağı ifade edilmiştir.

Editör:Yalvacfm

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0