Başkan Tütüncü'den TOKİ Açıklaması
Haber
15 Ağustos 2022 - Pazartesi 00:15
 
Başkan Tütüncü'den TOKİ Açıklaması
Başkan Tütüncü'den TOKİ Açıklaması
YALVAÇ Haberi
Başkan Tütüncü'den TOKİ  Açıklaması

Başkan Tütüncü'den TOKİ  Açıklaması


Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Yalvaç'a yapılması beklenen TOKİ konutlarına ilişkin açıklamada bulundu. 

Yapılan açıklamada;
"Çeşitli sosyal medya mecralarında ilçemizde yapılacak olan TOKİ ile ilgili uydurma haberler üzerine kısa ve net bir açıklama yapmak isterim. Dün gerçekleştirdiğim Ankara ziyaretinde TOKİ Başkanı Sn. Ömer BULUT beyefendi ile yaptığım görüşme Yalvaç’a TOKi’nin yapılıp yapılmayacağı ile ilgili değil, zaten programa alınmış olan konutların ufak tefek prosedür işlemlerini konuşmak üzerine gerçekleşmiştir. 
 Görgü Bayram Mahallesi Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan eski itfaiye ve belediye kademesinin bulunduğu, toplamda 27.058 m2 lik alanda ilk etapta 290 adet civarında konut üretimi yapılması için TOKİ tarafından yapılan piyasa rayiç bedellerinin belirlenmesi çalışmaları TOKİ tarafından belirlenip bizden talep edildiğinde konu ivedilikle belediye meclisine gelecektir. 
 Özellikle sosyal medyada TOKİ’nin yapılmayacağına, vatandaşların oyalandığına yönelik dillendirilen mesnetsiz iddialar ve dedikodulara itibar edilmemesini, bu meselenin üzerinde titizlikle durduğumuzu ve TOKİ’ye müracaat şartlarının da Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Eylül ayında açıklanacağını, sonrasında bizlerinde konuyu en somut haliyle kamuoyuyla paylaşacağımızı bildirmek isterim."

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: Başkan, Tütüncü'den, TOKİ, , Açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı