KODAL'DAN MAZBATA TÖRENİNE DAVET 00
Haber
02 Nisan 2024 - Salı 11:49
 
KODAL'DAN MAZBATA TÖRENİNE DAVET
KODAL'DAN MAZBATA TÖRENİNE DAVET
SİYASET Haberi
KODAL'DAN MAZBATA TÖRENİNE DAVET

KODAL'DAN MAZBATA TÖRENİNE DAVET

 

Yalvaç Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Kodal, yarın mazbatasını alarak resmi olarak görevine başlayacak. Yalvaç'ın yeni Belediye Başkanı olan Kodal, 03 Nisan Çarşamba günü sabah saat 14.00'te adliyede düzenlenecek törenle mazbatasını teslim alacak. Bu törenle birlikte seçim süreci resmiyet kazanacak ve Kodal, Yalvaç Belediye Başkanı olarak görevine başlayacak.

 

Belediye Başkanı Mustafa Kodal, bu önemli gün için hemşehrilerini davet etti. Kodal, “Kıymetli hemşehrilerim, Yalvaç'ımıza hizmet için çıktığımız bu yolda bize güvenen tüm hemşerilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyor ve yarın düzenlenecek mazbata töreni için sizleri heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Yalvaç halkı, yeni Belediye Başkanı Mustafa Kodal'ın mazbatasını alacağı törene büyük ilgi gösteriyor. Kodal'ın başkanlık görevine başlamasıyla birlikte Yalvaç'ta yeni dönem başlamış olacak ve halkın beklentileri doğrultusunda çalışmalar hız kazanacak. Törenin ardından ise yeni dönemin ilk adımları atılacak ve Yalvaç'ın geleceği için umut dolu bir süreç başlamış olacak.

 

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı 0