Sofular Mahallesinde Yangın. 00
Haber
26 Şubat 2024 - Pazartesi 22:27
 
Sofular Mahallesinde Yangın.
Hızlı Müdahale ile Isparta Yalvaç'ta Yangın Önlenerek 50 Küçükbaş Hayvan Kurtarıldı
ASAYİŞ Haberi
Sofular Mahallesinde  Yangın.

Sofular Mahallesinde  Yangın.

Hızlı Müdahale ile Isparta Yalvaç'ta Yangın Önlenerek 50 Küçükbaş Hayvan Kurtarıldı

 Sofular Mahallesi'nde bulunan Mümin İnanıcı'ya ait ahşap evde çıkan yangın, büyük bir faciayı önlemek adına hızlı müdahale ile kontrol altına alındı. Saat 10:00 sularında, Yalvaç Belediyesi itfaiye ekipleri, yakındaki Sofular Mahallesi'nden yükselen dumanları fark ederek anında harekete geçti. İhbarı beklemeden 3 itfaiye tankeri ve ekibi yangın yerine intikal ederek söndürme çalışmalarına başladı.

Yangının bitişikteki diğer evlere sıçramaması için yoğun mücadele veren ekipler, yangın sırasında evde bulunan 30 küçükbaş koyun ve 20 kuzuyu kurtarmak için büyük çaba harcadı. İtfaiye ve mahalle sakinlerinin desteğiyle toplam 50 küçükbaş hayvan telef olmadan kurtarıldı. Zamanında yapılan müdahale sayesinde yangın, bitişikteki evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Olay yerine ihbar üzerine emniyet ve 2 ambulans ekibi intikal etti. Emniyet ve itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme başlattı. Bu olay, hem itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesini, hem de mahalle sakinlerinin dayanışmasını gözler önüne serdi. Yangının sebebiyle ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı