TOBB OKULU YALVAÇ’A HAYIRLI OLSUN
Haber
24 Haziran 2022 - Cuma 22:16
 
TOBB OKULU YALVAÇ’A HAYIRLI OLSUN
Tam teşekküllü Anaokulu projesi, Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek ve Oda Başkanı Yalçın Kurucu tarafından imzalanan protokol ile hayata geçirildi.
EĞİTİM Haberi
TOBB OKULU YALVAÇ’A HAYIRLI OLSUN

 

TOBB OKULU YALVAÇ’A HAYIRLI OLSUN


      İlçemiz eksiklikleri arasında yer alan tam teşekküllü Anaokulu projesi, Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek ve Oda Başkanı Yalçın Kurucu tarafından imzalanan protokol ile hayata geçirildi.


      Kaymakamlık Makamında 24 Haziran 2022 tarihinde saat 11.00’de gerçekleşen imza töreninde Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek, Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu hazır bulundu.
Protokole göre Görgü Bayram Mahallesinde imam hatip yerleşkesi içerisinde yapılacak tam modern Anaokulu projesinde 6 adet derslik, yemekhane, çok amaçlı salon, atölye ve oyun alanları yer alacak.


       İmza töreni sonrasında Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek yaptığı açıklamada “Oda Başkanımız Yalçın Kurucu’ nun özverili çalışmalarını takip ediyorum, tam teşekküllü Anaokulunun Yalvaç’a kazandırılması için yapmış olduğu çalışma ve desteklerinden dolayı Başkan Yalçın Kurucu’ ya ve yönetimine teşekkür ederim.” 


       Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu tarafından yapılan açıklamada “öncelikle TOBB Anaokulu ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun. Projenin memleketimizde hayata geçmesini sağlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz, yine okulun Yalvaç’ımıza kazandırılmasında yanımızda olan ve desteklerini her zaman hissettiğimiz Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek ve Milli Eğitim Müdürümüz Necdet Erol’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
Göreve geldiğimiz günden bu yana vaatlerimiz arasında bulunan TOBB okulunu ilçemize kazandırmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgemizin gelişmesi ve bu tür yatırımların çoğalması için durmadan yorulmadan çalışıyoruz, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: TOBB, OKULU, YALVAÇ’A, HAYIRLI, OLSUN,
Yorumlar
Haber Yazılımı